юни 30, 2022

Crystal Online

Полезни статии и новини за всички

Причини, поради които еднаквите семейни пижами не са само за Коледа

1 min read

Хо- хо- хо! Въпреки че сте си ги купили за Коледа, искате да ги носите отново и отново. Толкова удобни и топли, срамота е да се носят само през един ден в годината, нали? Разбира се, всички обичаме коледното утро, в което цялото семейство е облечено в еднакви пижами, готови за снимка, но искаме да имаме и еднакви тоалети за през цялата година.

Ето няколко непразнични причини, за да се върнете към добрата стара коледна пижама:

Причина 1: Случайно съвпадащи пижами

Обикновена съботна сутрин е. Не са планувани фотосесии за този ден. Никой не е и помислял колко забавно би било да се облечете еднакво. Цялото семейство, един по един, нахълтва в кухнята- едни гледат телефона си, други търсят сутрешното си горещо кафе. Идва момент, в който всички виждат съвпадението:

-Всички ли носим…

-Мда…

Всички се наместват, хапват сладко бисквитки и решават да превърнат сутринта на случайното пижамено съвпадение в снимков материал.

Причина 2: Семейно събиране със съвпадащи пижами

Цяло лято сме носили еднакви пижами. Идва Август, родата се събира- лели, чичовци, братовчеди и прочие, и веднага се познава чие дете на кого е. Ще е забавно за всички.

Ако искате да поканите и по- далечните роднини, планирайте добре всичко предварително и някой съсед да се притече на помощ, когато дойде моментът за увековечаване със снимки.

Причина 3: Еднаквите семейни пижами са също толкова хубави, колкото и горещ шоколад през студен зимен ден

Кой не обича снежните дни? Да се изтъркулиш обратно в леглото, напомняйки на децата колко е хубава зимната ваканция. Да се събудиш час по- късно от обикновено и цялото семейство да са облечени в еднакви коледни пижамки. Може би едно посещение на ледената пързалка ще се отрази добре, но разбира се, после всички ще се върнат вкъщи, да пийнат горещ шоколад и да се облекат комфортно и топло.

Еднаквите семейни пижами са сладки и са гаранция за забавления и прекрасни мигове, прекарани с любимите хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

CRYSTALONLINE © 2019 Всички права запазени. | Newsphere by AF themes.